'Lyon zit in zijn maag met Bosz-banneling Marcelo'

Reacties

Anderhalve week nadat hij werd teruggezet naar het tweede elftal, is Marcelo nog altijd niet vertrokken bij Olympique Lyon. De club van trainer Peter Bosz slaagt er maar niet in tot overeenstemming te komen met de Braziliaanse verdediger over het ontbinden van zijn contract.

'Lyon zit in zijn maag met Bosz-banneling Marcelo'
© Pro Shots

Vorige week meldden Franse media al dat Lyon per direct afscheid wilde nemen van Marcelo, nadat hij zich zou hebben misdragen rondom het met 3-0 verloren competitieduel met Angers. Lyon meldde vervolgens dat de voormalig speler van PSV tot nader order moest meedoen met het tweede elftal. Daar bivakkeert de 34-jarige routinier nog altijd.

Volgens L'Equipe wil Lyon nog steeds op een amicale manier uit elkaar gaan, maar de gesprekken met Marcelo verlopen verre van soepel. De Braziliaan, die via Twitter stelde dat het allemaal niet waar is, laat zich niet zomaar wegsturen, hij heeft immers een contract tot medio 2023. De club zou het echter erg goed uitkomen als het van zijn salaris af is.

Ook pogingen om Marcelo in Turkije te slijten, zijn vooralsnog op niets uitgelopen. Gezien zijn verleden bij Besiktas geniet de 1 meter 91 lange verdediger daar een prima reputatie. Het gepromoveerde Adana Demirspor (de club van Mario Balotelli) deed ook al een aanbieding, maar vooralsnog blijft Marcelo gewoon zitten waar hij zit: in Lyon, bij het tweede elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer Marcelo
Meer over Marcelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.