'Bosz heeft genoeg gezien: Lyon verscheurt contract Marcelo'

Reacties

Olympique Lyon neemt per direct afscheid van Marcelo. Het contract van de Braziliaanse routinier, die zondag nog afgrijselijk in de fout ging tegen Angers, zou volgens RMC Sport zijn ontbonden.

'Bosz heeft genoeg gezien: Lyon verscheurt contract Marcelo'

Opvallend is dat Lyon het contract van Marcelo eerder dit jaar nog verlengde tot medio 2023. Onder de nieuwe trainer Peter Bosz kon de voormalig PSV'er in de eerste twee wedstrijden van het seizoen rekenen op een basisplaats, maar de verdediger beleefde op zijn zachtst gezegd een ongelukkige competitiestart.

In het duel met Angers deelde Marcelo in de malaise en ging hij verschrikkelijk in de fout. Na miscommunicatie met doelman Anthony Lopes schoot hij de bal op knullige wijze in eigen doel. Zonder namen te noemen haalde Bosz zijn spelers na afloop door de mangel. 'We kunnen praten over onze defensie en individuele problemen, maar het begint allemaal met de mentaliteit om te willen winnen', verzuchtte de Nederlander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is nog niet bekend waar Marcelo zijn loopbaan gaat vervolgen. De 34-jarige verdediger staat sinds 2017 onder contract bij Lyon en kwam in Frankrijk tot 167 wedstrijden, waarin hij acht doelpunten maakte. Daarvoor kwam hij uit voor Santos, Wisla Krakau, PSV, Hannover 96 en Besiktas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.