Ten Hag kwaad op zijn spelers: 'We hebben ze duidelijke instructies gegeven'

Reacties

Erik ten Hag, de manager van Manchester United, was na afloop niet te spreken over de manier waarop zijn spelers verdedigden tijdens de pandoering die zijn ploeg kreeg van Crystal Palace. Na de maandagavondwedstrijd weigerde de manager echter de handdoek in de ring te gooien.

Ten Hag kwaad op zijn spelers: 'We hebben ze duidelijke instructies gegeven'
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
4 - 0
Manchester United
Manchester United

'Dit is duidelijk niet goed genoeg, bij lange niet. Zo wilden we het niet, dus we zijn teleurgesteld', begon Ten Hag zijn verhaal bij Sky Sports, alvorens de duizenden fans het uitvak te bedanken. 'Die stonden de hele wedstrijd achter ons, we hadden net zoals hen moeten blijven vechten. Zoals we een goal tegen krijgen, terwijl er vijf man staan te verdedigen. Dat kan niet gebeuren, want we hebben de spelers heel duidelijke instructies gegeven hoe ze moesten verdedigen.'

Ten Hag zag die instructies in de wind geslagen worden. 'Ze stonden met twee aanvallers tegen één van onze verdedigers, dat is gewoon heel slecht verdedigen. Dan kunnen we Casemiro daar niet op aankijken, het is een teamprestatie. De ingooi waaruit de 1-0 valt, dat is een team dat de regels niet volgt, zich niet aanpassen aan een ietwat andere situatie', bromde de coach, die zich desgevraagd wel strijdbaar toonde.

'Dit moeten we zondag rechtzetten, hier moeten we van leren. Ik denk alleen maar aan hoe ik het team kan verbeteren. Ik zal de energie vinden om ze klaar te stomen voor de wedstrijd van zondag.' Dat wordt geen makkelijke: titelkandidaat Arsenal is te gast op Old Trafford, tegen een United dat na deze afgang is weggezakt naar de achtste plek in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Crystal Palace
Meer over Crystal Palace
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.