Lukaku krijgt Zlatans permissie, Mourinho niet onder indruk van Lacazette

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten.

Lukaku krijgt Zlatans permissie, Mourinho niet onder indruk van Lacazette

'Ik raadpleeg altijd mijn moeder als het gaat om een rugnummer kiezen. Ik heb altijd met nummer tien gespeeld, omdat mijn moeders verjaardag op 10 oktober is. Ik heb Ibrahimovic gevraagd om toestemming voor nummer negen.'
• Romelu Lukaku heeft het spitsennummer opgeëist bij Manchester United. Voor de zekerheid vroeg hij even permissie van zijn voorganger, Zlatan Ibrahimovic. Overigens wordt door Engelse media voorzichtig gefluisterd dat Ibrahimovic, momenteel zonder club, alsnog een verbintenis zou kunnen tekenen bij Man Utd. De vraag is of hij dan zijn nummer weer opeist. (ESPN)

• NEC-publiekslieveling Jeffrey Leiwakabessy krijgt een afscheidswedstrijd tijdens de Open Dag op zondag 6 augustus. Dat gaat gepaard met een uniek shirt, gemaakt voor de gelegenheid. 

• Als Marc Albrighton komend seizoen alle ballen zo raakt, dan kan Leicester weer een gooi doen naar de titel.

'Ik ben blij dat ik weer terug ben, maar ik heb een hekel aan de voorbereiding. Het betekent dat we veel moeten rennen.'
• Georginio Wijnaldum grapt op de website van Liverpool, maar de middenvelder begrijpt dat het belangrijk is om weer fit te worden.

Tammy Abraham weet wel hoe hij zijn ouders blij kan maken. De jongeling staat onder contract bij Chelsea en komt volgend seizoen op huurbasis uit voor Swansea City.

Romelu Lukaku moet in de voetsporen treden van Zlatan Ibrahimovic bij Manchester United. Zo te zien gaat dat wel lukken.

• Ook voetbalmiljonairs hebben soms last van zenuwen. Theo Hernández moest 'even' hooghouden tijdens zijn presentatie bij Real Madrid.

Aaron Lennon traint na een moeilijke periode weer bij Everton. Via zijn Twitteraccount bedankt hij iedereen voor de geweldige steun en onderstreept hij nog eens dat mensen zich niet moeten schamen om hulp te zoeken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Onlangs werd duidelijk dat PSV 23.000 stoeltjes gaat vernieuwen in het Philips Stadion. Veel fans wilden hun oude zitplaats kopen en daar werkt de Eindhovense club aan mee. De eerste duizend stoeltjes gaan vrijdag in de verkoop voor vijf euro per stuk. De opbrengst gaat naar de PSV Foundation of wordt gebruikt voor sfeeracties.

Gerard Piqué heeft zo te horen geen zangles gehad van zijn vriendin Shakira.

• Zet Neymar en Gabriel Jesus samen op een trapveldje en je krijgt een echte versie van de videogame FIFA Street.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.