Henry vergelijkt Messi met de Mona Lisa, sprintwonder AS Monaco

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten.

Henry vergelijkt Messi met de Mona Lisa, sprintwonder AS Monaco

• Borussia Dortmund legde de eerste training van Peter Bosz bij de Bundesliga-club vast. Zou de coach de befaamde vijfsecondenregel er al in hebben geslepen?

Jordi Mboula maakte onlangs de overstap van Barcelona naar AS Monaco. De aanvaller luisterde zijn debuut namens de Monegasken op met de volgende goal. We zijn erg benieuwd naar een sprintduel tussen de jongeling en Kylian Mbappé op de training van de Ligue 1-club.

• Of Lionel Messi ooit wordt vervangen bij Barcelona? Volgens Thierry Henry is het antwoord simpel.

• De appel valt niet ver van de boom. De Braziliaanse Ronaldo feliciteert zijn zoon Ronald Nazario de Lima, die is opgeroepen voor Brazilië Onder-18. Het betreft een invitatie voor de Maccabiah Games.

• Een nobele daad van Lionel Messi. Al het eten en drinken dat vorige week rond de bruiloft van de superster van Barcelona niet is geconsumeerd, is overgedragen aan een voedselbank in Rosario. 'We zijn heel blij dat ze ons in overweging hebben genomen', laat Nadia Nazer, de directeur van de voedselbank, optekenen. Liefst 260 mensen zagen hoe de dertigjarige Argentijn in het huwelijk trad met zijn jeugdliefde Antonella Roccuzzo.

Theo Walcott begint steeds meer te lijken op de dribbelaar die in 2016 een groot aandeel had in de Premier League-titel van Leicester City.

Romelu Lukaku heeft de knoop doorgehakt: hij verkiest Manchester United boven Chelsea. Momenteel viert de Belg vakantie in Los Angeles, net als de dolblije Paul Pogba, zijn nieuwe teamgenoot.

See you tomorrow in training @rlukaku9 #bienvenue #AgentP🕵🏽

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

Over Lukaku gesproken: de Belg zou zijn tijdelijke buren in Los Angeles de afgelopen week tot razernij hebben gedreven met enkele feestjes. Volgens enkele Amerikaanse media zou de politie zelfs zijn ingeschakeld. Gelukkig voor de buren is de vakantie voor Lukaku bijna voorbij.

• Vandaag precies 27 jaar geleden pakte West-Duitsland de wereldtitel door Argentinië met 1-0 te verslaan. Het was de eerste WK-finale met een rode kaart, en meteen ook maar twee. De primeur was voor Pedro Monzón en even later moest ook Gustavo Dezotti inrukken.

• Voor de Duitsers is 8 juli sowieso een bijzonder mooie datum. Drie jaar geleden veegde Die Mannschaft gastheer Brazilië van de kaart in de halve finale van het WK: 1-7.

Miroslav Klose loopt juichend weg na een van de zeven Duitse doelpunten.
Miroslav Klose loopt juichend weg na een van de zeven Duitse doelpunten.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.