Pogba duwt journalist in zwembad, Lukaku lijkt op rapper

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pogba duwt journalist in zwembad, Lukaku lijkt op rapper

• Kersverse ploeggenoten Paul Pogba en Romelu Lukaku hebben de grootste lol wanneer ze een spelletje 'steen, papier, schaar' van een verslaggeefster winnen. Voor de dame in kwestie waren de gevolgen minder plezierig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Over Lukaku gesproken: 'Lukaku is er klaar voor', kopt de Ierse krant The Irish Herald. Iemand op de redactie was er minder klaar voor, want op de foto bij het artikel staat niet Lukaku, maar de Engelse rapper Stormzy.

• Precies een jaar geleden werd Cristiano Ronaldo tijdens de EK-finale aangevallen door een moordlustige mot. Uiteindelijk kon de Portugees wel feest vieren, want zijn land pakte de titel.

'Natuurlijk zit ik niet graag op de bank, maar we hebben met de groep keepers een gezamenlijk doel. We willen zorgen dat Ajax zo hoog mogelijk eindigt. En als ik er moet staan, dan wil ik er staan.'
Benjamin van Leer hield vorig seizoen Roda JC Kerkrade in de Eredivisie en stapte deze zomer over naar Ajax. De goalie claimt niet direct een basisplaats. (clubwebsite Roda)

• De Engelse League Two-club Yeovil Town heeft een creatieve manier gevonden om spelers te presenteren. De communicatiemanager verdient een pluim!

• Deze Peruviaanse defensie had op zijn zachtst gezegd niet de beste dag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.