Foutje bij presentatie Sarpong, volledige Bilbao-selectie kaal

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten.

Foutje bij presentatie Sarpong, volledige Bilbao-selectie kaal

Jeffrey Sarpong tekende vrijdag een contract bij een tweedeklasser uit Turkije. Een mooie, nieuwe stap in de carrière van Sarpong, alhoewel Elazigspor wel nog even mag oefenen op de voornaam van de voormalig Ajacied.

• FIFA - het voetbalspelletje - eert twee spelers die gestopt zijn bij hun club. Zo krijgt Francesco Totti een speciale spelerskaart in het spel, maar ook Dirk Kuijt is verkrijgbaar in de gamemode 'Ultimate Team'.

Andrés Guardado snoert criticasters de mond. De Mexicaan maakte vrijdag de overstap van PSV naar laagvlieger Real Betis, maar Guardado wil niet horen dat hij op een lager niveau gaat voetballen. 'Zij weten niet hoe het is om te spelen in La Liga. Hoe het is om tegen clubs als Real Madrid en Barcelona te spelen.'

• Een magnifiek gebaar van solidariteit: de ploeggenoten van Athletic de Bilbao-speler Yeray Álvarez schoren zich allen kaal om hem een steuntje in de rug te geven na de chemotherapie die hij onlangs onderging.

• Heeft Romelu Lukaku een nieuwe personal trainer? Of traint de Belg alvast met een toekomstig ploeggenoot? Lukaku werkt zich in Los Angeles in het zweet met niemand minder dan vriend en collega Paul Pogba.

• Bij Willem II heeft de eerste levering seizoenskaarten niet de juiste bestemming bereikt. De club doet een oproep aan alle personen die een pas van iemand anders hebben ontvangen om deze terug te sturen…

• Het is vandaag precies 43 jaar geleden dat Oranje in de WK-finale verloor van West-Duitsland. Maar het was ook het toernooi van Johan Cruijff en het oogstrelende totaalvoetbal.

Het Nederlands elftal heeft nog een trauma overgehouden aan de zevende van juli. Want in 1998 werd Oranje op die dag na strafschoppen uit het WK geknikkerd door Brazilië in de halve finale.

Jermain Defoe kende een uitstekend seizoen bij Sunderland en verdiende daarmee een rentree in het Engelse elftal en een transfer naar Bournemouth. Maar het meeste indruk maakten zijn ontmoetingen met de zesjarige Bradley Lowery, het terminaal zieke jongetje met wie hij een hechte vriendschap ontwikkelde. De spits heeft het dan ook even zwaar als hij gevraagd wordt naar zijn kleine grote vriend, die niet meer lang te leven heeft.

• Van een koude kermis thuiskomen. Dat overkwam de analisten van het Ierse sportspanel van eirSport donderdag. Tijdens hun analyse van het Europa League-duel tussen Shamrock Rovers en Stjarnan stonden ze nét op de verkeerde plek.

• De stiefzoon van Jamie Vardy ziet liever Cristiano Ronaldo aan het werk dan zijn stiefvader. Het jochie is momenteel in de zevende hemel, want hij ontving een gesigneerd shirt van zijn grote idool.

Now that's one lucky boy.... Thank you @cristiano for making this little boy so happy #hero #ronaldo #realmadrid

Een bericht gedeeld door Becky Vardy (@beckyvardy) op

Jan Boskamp is voetbalgek, maar houdt er van om zo nu en dan afstand van het spelletje te nemen. Dat blijkt ook uit de foto die zijn bevriende presentator Karl Vannieuwkerke deelt. Daarop komt de analist recht uit de volle Spaanse zon.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.