Lozano maakt indruk in geheim oefenduel van PSV

Reacties

Met een team van reserves heeft PSV twee dagen na de blamage in de voorronde van de Europa League tegen NK Osijek (0-1) een oefenwedstrijd gewonnen van Tweede Divisionist De Treffers. Aanwinst Hirving Lozano vertolkte een hoofdrol in het oefenduel achter gesloten deuren: 4-0.

Lozano maakt indruk in geheim oefenduel van PSV

Phillip Cocu zette in de van tevoren niet aangekondigde wedstrijd zijn wisselspelers aan het werk. Zo speelde aanwinst Derrick Luckassen een halve wedstrijd en viel bijvoorbeeld Adam Maher in. Hij verving na een uur spelen Lozano. Daarvoor had de Mexicaan al indruk gemaakt tegen De Treffers. Hij verzorgde de assist voor de 1-0 van Davy Pröpper, waarna hij er zelf 2-0 van maakte. Talent Sam Lammers maakte vervolgens nog voor rust de derde Eindhovense treffer.

In de tweede helft werden meer wisselspelers ingebracht in de vorm van Bram van Vlerken, Damian van Bruggen, Albert Gudmundsson en Maher. Het was echter Lammers die een kwartier voor tijd de eindstand op het scorebord zette: 4-0. PSV kan nu toewerken naar de belangrijke returnwedstrijd tegen Osijek. Op 3 augustus moeten de Brabanders minimaal één keer scoren om uitzicht te houden op de play-offs van de Europa League.

Na het duel in Kroatië wacht het laatste oefenduel van PSV. Op 6 augustus is het Duitse FC Augsburg de sparringpartner. De nummer drie van afgelopen seizoen begint in de Eredivisie tegen AZ.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.