Lovende woorden Pochettino opsteker voor uitblinker Vorm

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino had na de winst in het bekerduel met Barnsley lovende woorden over voor Michel Vorm. De doelman keepte een uitstekende wedstrijd in het toernooi om de League Cup.

Lovende woorden Pochettino opsteker voor uitblinker Vorm

De Londenaren wonnen in eigen huis met 1-0 van de club uit het Championship. In de 65ste minuut noteerde Dele Alli de enige treffer van het duel. Het was geen makkelijke wedstrijd voor de Spurs op Wembley, waarbij Vorm zich kon onderscheiden met enkele prima reddingen. Dit viel ook Pochettino op.

'Ik wil Michel Vorm feliciteren, hij verdient alle lof. Zijn redding aan het begin van de tweede helft was fantastisch en die hield ons in leven. Door hem hebben we de kans gehad dit duel te winnen. Gezien zijn rol bij de club is het belangrijk om zijn waarde voor de Spurs te herkennen en hem te feliciteren, want zijn redding was echt top', vertelde de oefenmeester na afloop aan ESPN.

De lofzang is een fraaie opsteker voor de sluitpost, aangezien hij door bondscoach Dick Advocaat buiten de voorlopige selectie van het Nederlands elftal is gelaten. In de Premier League kwam Vorm nog niet in actie. Hij werd afgelopen zomer in verband gebracht met een overstap naar Crystal Palace, maar tot een definitieve transfer kwam het niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.