'Lewandowski en Coman raken slaags tijdens training Bayern'

Reacties

Robert Lewandowski en Kingsley Coman zouden donderdag tijdens de training van Bayern München met elkaar op de vuist zijn gegaan. Dat meldt de Duitse krant BILD. Het zou na een woordenwisseling uit de hand zijn gelopen tussen de twee aanvallers van de koploper van de Bundesliga.

'Lewandowski en Coman raken slaags tijdens training Bayern'

Er zouden rake klappen zijn gevallen bij het conflict tussen Lewandowski en Coman. Ploeggenoten Jérôme Boateng en Niklas Süle kwamen tussenbeide en meerdere andere spelers moesten eraan te pas komen om het tweetal uit elkaar te houden. Trainer Niko Kovac besloot daarna niet om de twee naar binnen te sturen, maar hervatte de training.

Men zou verwachten dat de sfeer bij Bayern juist goed is, gezien de klinkende 5-0 zege op titelconcurrent Borussia Dortmund van afgelopen zaterdag. Der Rekordmeister heeft het kampioenschap daardoor weer in eigen hand.

De verwachting is dat Bayern later nog bekendmaakt of het tweetal wordt gestraft. Kovac gaat vermoedelijk vrijdag in op het incident als hij een persconferentie geeft in aanloop naar het uitduel met Fortuna Düsseldorf van zondag.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2018/2019

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
34
24
6
4
88-32
+56
78
2
Borussia Dortmund
34
23
7
4
81-44
+37
76
3
RB Leipzig
34
19
9
6
63-29
+34
66
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Samenvatting: Bayern kleineert Dortmund en neemt koppositie over
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.