Lekker begin van Chelsea-voorbereiding voor Ziyech én Broja

Reacties

Hakim Ziyech is in aanloop naar het nieuwe seizoen uit de startblokken geschoten bij Chelsea. In het oefenduel met Peterborough United (6-1) was de Marokkaanse international goed voor een hattrick.

Lekker begin van Chelsea-voorbereiding voor Ziyech én Broja
© Pro Shots

Zonder de diverse EK-gangers is Chelsea deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdagmiddag stond het eerste oefenduel voor de Champions League-winnaar op het programma tegen het naar het Championship gepromoveerde Peterborough. Dat was op Cobham, het trainingscomplex van Chelsea, zoals verwacht een maatje te klein, al nam de ploeg van Darren Ferguson uit een strafschop van Siriki Dembele nog wel de leiding.

Chelsea maakte al snel gelijk via Tammy Abraham, waarna Christian Pulisic vlak voor rust vanaf elf meter voor een voorsprong zorgde: 2-1. Nadat beide managers alle veldspelers halverwege hadden gewisseld, was het de beurt aan Ziyech om de score met drie goals verder op te voeren. De eerste treffer van de ex-Ajacied was een schot via de onderkant van de lat, zijn tweede was op aangeven van de van Vitesse teruggekeerde Armando Broja, die zelf ook scoorde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Natuurlijk was de tegenstand gering, maar voor Ziyech is het wel een lekker begin van de voorbereiding nadat hij in zijn eerste seizoen op Stamford Bridge moeite had een basisplaats te veroveren. Hij werd daarom al in verband gebracht met een vertrek. Broja op zijn beurt krijgt een kans in de voorbereiding. De verwachting is dat Chelsea het in 2022 aflopende contract van de negentienjarige aanvaller uit Albanië binnenkort openbreekt. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Meer A. Broja
Meer over A. Broja
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.