Fulham handelt met Chelsea en legt Broja op huurbasis vast

Reacties

Armando Broja maakt het seizoen af bij Fulham. De spits, met een verleden bij Vitesse, wordt gehuurd van Chelsea. Bij Fulham treft hij twee andere spelers met een verleden in de Eredivisie.

Fulham handelt met Chelsea en legt Broja op huurbasis vast
© Pro Shots

Kenny Tete staat onder contract in Londen, maar ook ex-PSV'er Carlos Vinícius. De spits speelt sinds 2022 voor Fulham, dit seizoen komt hij maar moeilijk aan speelminuten. Met de komst van Broja zal de jacht op minuten er niet makkelijker op worden voor de Braziliaan.

Fulham betaalt volgens Engelse media een huursom van bijna vijf miljoen euro voor Broja. Het troeft Wolverhampton Wanderers en AC Milan af, die clubs hadden ook interesse in Broja. De international van Albanië speelde in het seizoen 2020/21 op huurbasis voor Vitesse, hij maakte tien goals in dertig competitiewedstrijden.

Op de ranglijst van de Premier League ontlopen Fulham (dertiende) en Chelsea (tiende) elkaar niet veel. Vorig jaar scoorde Broja nog tegen Fulham op Craven Cottage, Chelsea won toen met 0-2. De goals in die wedstrijd vielen snel achter elkaar, zoals op onderstaande video is te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.