Chelsea krijgt na akelige beelden gevreesd nieuws over Broja

Reacties

Chelsea moet Armando Broja lang missen. De aanvaller liep afgelopen zondag in de oefenwedstrijd tegen Aston Villa een knieblessure op en blijkt, zoals al werd gevreesd, zijn kruisband te hebben gescheurd. Hierdoor mist hij het restant van dit seizoen.

Chelsea krijgt na akelige beelden gevreesd nieuws over Broja
© Pro Shots

Broja, die in het seizoen 2020/21 nog werd verhuurd aan Vitesse, bleef na een duel met Villa-verdediger Ezri Konsa ongelukkig in het gras haken. Vervolgens kermde hij het uit van de pijn en moest hij met een brancard van het veld gedragen worden. Chelsea-manager Graham Potter liet na afloop al weten dat het er niet goed uitzag voor de 21-jarige Albanese international.

Let op, onderstaande beelden kunnen als heftig worden ervaren.

Inmiddels is Broja onderzocht en blijkt dat hij inderdaad zwaar geblesseerd is geraakt, zo meldt The Athletic. Door een gescheurde kruisband staat de man die voor de WK-stop in achttien officiële wedstrijden van Chelsea mocht meedoen maandenlang buitenspel.

Engelse media verwachten dat Chelsea in januari de transfermarkt op zal gaan, om een nieuwe spits te contracteren. Na het wegvallen van Broja is Pierre-Emerick Aubameyang immers de enige centrumaanvaller in de selectie van Potter, al kunnen Kai Havertz en Christian Pulisic ook op deze positie uit de voeten. Youssoufa Moukoko staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.