Leipzig laakt arbiter na Vinícius-moment: 'Als speler van ons dat doet, geeft hij hem'

Reacties

Benjamin Henrichs voelt zich bestolen na het duel met Real Madrid in de Champions League. De rechtsback van RB Leipzig haalt na afloop het rode kaart-moment van Vinícius Júnior aan en vraagt zich af wat er was gebeurd als een speler uit zijn team dat had geflikt.

Leipzig laakt arbiter na Vinícius-moment: 'Als speler van ons dat doet, geeft hij hem'
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 1
RB Leipzig
RB Leipzig

Aan het begin van de tweede helft ontstond er een moment tussen Vinícius Júnior en Willy Orban. De Braziliaan liep wat door in de rug van de Hongaar, die zich daarover verbaasde en direct opstond om verhaal te halen. Vinícus Júnior duwde Orban vervolgens met twee handen tegen de keel weer naar beneden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Henrichs vond sowieso dat Leipzig het tweeluik in zijn voordeel had moeten beslissen vanwege de kansen die ze in de in totaal 180 minuten bij elkaar speelde. Daarnaast zet hij zijn vraagtekens bij het rode kaart-moment. 'Wat zal ik zeggen... Ik vraag me af wat er gebeurt als een speler van ons in die positie komt. Als een speler van ons een speler van Real Madrid aan de hals pakt, dan geeft hij hem. Honderd procent.'

Rose
Leipzig-trainer Marco Rose wilde na afloop niet te veel kwijt over de arbitrage. De Duitse trainer is vooral trots op zijn team. 'Het was een geweldige wedstrijd van mijn team. We zijn uiteraard erg teleurgesteld over de uitschakeling, omdat we over twee wedstrijden dicht bij de kwartfinale waren. Mijn felicitaties aan Real Madrid, maar ze hebben er hard voor moeten knokken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.