Real ondanks bereiken van kwartfinale ontevreden over vertoonde spel

Reacties

Real Madrid plaatste zich na een 1-1 gelijkspel tegen RB Leipzig voor de kwartfinale van de Champions League. Reden voor een feestje zou je denken, maar niets is minder waar. Toni Kroos en Nacho Fernández zijn na afloop bijzonder ontevreden over het vertoonde spel.

Real ondanks bereiken van kwartfinale ontevreden over vertoonde spel
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 1
RB Leipzig
RB Leipzig

Leipzig was dan ook de betere ploeg in Madrid en had na de twee wedstrijden misschien wel meer verdiend. 'Zij waren fenomenaal en wij waren slecht', was aanvoerder Nacho duidelijk bij Mundo Deportivo. 'Het was een slechte wedstrijd, vanaf het begin. Het was niet onze beste dag.'

Die analyse kreeg later bijval van Kroos. 'Leipzig verdedigde heel goed en was gevaarlijk in de omschakeling. We wisten ook dat ze heel gevaarlijk konden zijn. Op bepaalde momenten waren we sterk aan de bal, maar we kregen het niet voor elkaar om zelf kansen te creëren', vertelde hij voor de camera van DAZN.

De Duitser heeft dan ook niet genoten van de return in de achtste finale van het miljardenbal. 'Het leukste aan de wedstrijd was het eindsignaal. Er had van alles kunnen gebeuren na die gelijkmaker van Leipzig. We vonden de controle niet en waren heel zenuwachtig.' 

Toch was er na afloop toch ook wel blijdschap bij de Madrilenen over het halen van de volgende ronde. 'We hebben ons doel bereikt. We staan in de kwartfinales, dat is het belangrijkste. De wedstrijd leek een drama, maar we moeten trots zijn dat we een ronde verder zijn gekomen', sloot Nacho af. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.