Duitse media spreken van 'wurgactie Vinícius: 'Een schandaal!'

Reacties

In Duitsland was er na de Champions League-wedstrijd van Real Madrid tegen RB Leipzig commotie over het moment tussen Vinícius Júnior en Willy Orban. De Braziliaan duwde tegen de keel van de verdediger, maar scheidsrechter Davide Massa gaf slechts een gele kaart.

Duitse media spreken van 'wurgactie Vinícius: 'Een schandaal!'
Real Madrid
Real Madrid
1 - 1
RB Leipzig
RB Leipzig

Na een klein uur spelen deed zich een opmerkelijk moment voor. Terwijl de bal al gespeeld was, liep Vinícius door op Orban. Toen de verdediger opstond, riepen de twee wat naar elkaar, waarna Vinícius een duw uitdeelde. Met zijn handen raakte hij daarbij de keel van zijn tegenstander. BILD sprak van 'een wurgactie'.

'Er is weer eens ophef over de scheidsrechter', schreef het Duitse medium. 'In de heenwedstrijd werd Leipzig al een duidelijk doelpunt ontnomen en ook scheidsrechter Massa deed een duit in het zakje. Vinícius hield Orban in een verstikkende greep en duwt hem omver. Een duidelijke aanval, maar de scheidsrechter stuurt hem niet van het veld. Een schandaal!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kicker sprak van 'een donkergele kaart'. 'Het was een duw in het nekgebied en Vinícius kwam goed weg met een gele kaart.' Ook Sport1 vond dat Vinícius goed wegkwam. 'Hij verloor zijn zenuwen en greep Orban bij de nek. Daar ontsnapte de aanvaller.' Sky Deutschland vond eveneens dat Vinícius 'geluk had' met een gele kaart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.