Bundesliga krijgt geen genoeg van Xavi Simons: wéér nominatie

Reacties

Xavi Simons is een van de sensaties van de Bundesliga. De polyvalente aanvaller van RB Leipzig wervelt tijdens zijn debuutseizoen in Duitsland. Dat leverde hem ook de afgelopen maand weer een prestigieuze nominatie op.

Bundesliga krijgt geen genoeg van Xavi Simons: wéér nominatie
© Pro Shots

In december werd Simons al voor het eerst verkozen tot Rookie of the Month. De international van het Nederlands elftal maakte veel indruk en werd die maand gezien als beste jonger speler in de competitie. Een maand later werd hij wéér genomineerd, maar ging landgenoot Ian Maatsen (Borussia Dortmund) met de prijs aan de haal.

Desondanks belandde Simons ook in januari in de prijzen. Voor de tweede keer dit seizoen werd een van zijn treffers namelijk verkozen tot mooiste doelpunt van de maand. In september overkwam Simons dat ook al.

In februari ging Orkaan Simons niet liggen. De Bundesliga-smaakmaker is namelijk opnieuw genomineerd voor de titel Rookie of the Month. Hij krijgt daarbij concurrentie van twee andere spelers: Maximilian Beier (Hoffenheim) en Max Finkgräve (1. FC Köln).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Xavi Simons langs de meetlat: 'Hij hoort bij de beste vijf van zijn leeftijd'
Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.