Lazio snijdt zichzelf na Deense blamage opnieuw in de vingers

Reacties

Lazio heeft donderdagavond opnieuw punten laten liggen in de Europa League. De groepsgenoot van Feyenoord kwam tegen Sturm Graz niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, waardoor de koppositie in Groep F voor het grijpen ligt.

Lazio snijdt zichzelf na Deense blamage opnieuw in de vingers
© Pro Shots
Sturm Graz
Sturm Graz
0 - 0
Lazio
Lazio

Lazio had na de blamage in Denemarken tegen FC Midtjylland (5-1) iets recht te zetten, maar maakte ook tegen Sturm Graz geen indruk. De Oostenrijkers gingen voor de interlandperiode nog hard onderuit in De Kuip (6-0), maar bleven nu overeind tegen de Romeinen.

Sturm Graz had zelfs mogelijkheden om de leiding te nemen, maar stuitte op Lazio-doelman Ivan Provedel. Ook haalde verdediger Elseid Hysaj voor rust een bal van de lijn. Lazio kreeg via Luis Alberto en Ciro Immobile ook kansen, maar scoren deed het niet.

In de slotfase leek Immobile dan toch de score te openen, maar de spits bleek buitenspel te staan. Daarna kreeg Sturm-verdediger Jusuf Gazibegovic nog zijn tweede gele kaart, maar ook met een man meer vond Lazio geen gaatje in de Oostenrijkse defensie.

En dus staan Lazio en Sturm Graz na drie duels allebei op vier punten in Groep F. Feyenoord kan straks twee punten afstand nemen van beide teams als het wint op bezoek bij Midtjylland. De Rotterdammers hebben net als de Denen drie punten na twee wedstrijden.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep F UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
2
2
2
13-9
+4
8
2
FC Midtjylland
6
2
2
2
12-8
+4
8
3
Lazio
6
2
2
2
9-11
-2
8
4
Sturm Graz
6
2
2
2
4-10
-6
8
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Lazio
Meer over Lazio
Meer Sturm Graz
Meer over Sturm Graz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.