Laporta optimistisch over Messi ondanks interesse PSG en Man City

Reacties

De kogel is nog altijd niet door de kerk, maar volgens Joan Laporta is er geen enkele reden voor de fans van Barcelona om zich zorgen te maken over de contractverlenging van Lionel Messi.

Laporta optimistisch over Messi ondanks interesse PSG en Man City
© Pro Shots

Messi is inmiddels al bijna een week officieel transfervrij omdat Barcelona er maar niet in slaagt ruimte te creëren in het salarishuis. De club en Messi's vader Jorge werken volgens Spaanse media nog altijd aan een formule om het nieuwe contract officieel te kunnen bekrachtigen.

Omdat de bevestiging uitblijft, nemen de speculaties over een vertrek van Messi in Spaanse media nu weer toe. Zo zouden Paris Saint-Germain en Manchester City de situatie van de 34-jarige sterspeler in de gaten houden, al wachten ze vooralsnog af wat de ontwikkelingen zijn.

Het leidt tot zorgen binnen de club, maar volgens Laporta is daar geen enkele reden voor. 'Alles gaat goed', zei de voorzitter van Barcelona dinsdag over de contractperikelen toen hij arriveerde bij de club. Meer informatie gaf de president niet. Het blijft dus afwachten.

Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.