Lange wachten Sergio Ramos beloond: eerste optreden in half jaar lonkt

Reacties

Meer dan zes maanden na zijn laatste officiële wedstrijd kan Sergio Ramos dan eindelijk zijn rentree maken. Paris Saint-Germain heeft bevestigd dat de 35-jarige verdediger in de wedstrijdselectie zit voor het Champions League-duel met Manchester City, zoals Franse media al verwachtten

Lange wachten Sergio Ramos beloond: eerste optreden in half jaar lonkt
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
PSG
PSG

Daarmee wordt het lange wachten van club en speler dan eindelijk beloond. Ramos kwam nog geen minuut in actie sinds hij afgelopen zomer transfervrij overkwam van Real Madrid. Het leidde tot de nodige speculaties over zijn toekomst. PSG zou zelfs overwegen zijn contract na enkele maanden al weer te ontbinden, maar dat bleek uiteindelijk wel mee te vallen. Ondertussen werkte Ramos aan zijn rentree, die zich nu aandient.

Ramos wordt al maanden geteisterd door fysieke ongemakken. Zijn laatste officiële optreden voor Real dateert van 5 mei, toen hij meedeed in de return van de halve finale van de Champions League tegen Chelsea. In La Liga had de ervaren verdediger toen al twee maanden geen wedstrijd gespeeld door een spierblessure. Om die reden ging ook het EK aan hem voorbij. Nu mag d PSG-aanwinst dan eindelijk weer aan voetballen denken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
6
4
0
2
18-10
+8
12
2
PSG
6
3
2
1
13-8
+5
11
3
RB Leipzig
6
2
1
3
15-14
+1
7
4
Club Brugge
6
1
1
4
6-20
-14
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Sergio Ramos
Meer over Sergio Ramos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.