PSG-debuut lonkt nu echt voor Ramos: is het in Manchester zover?

Reacties

Sergio Ramos wordt voor het Champions League-duel met Manchester City voor het eerst in de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain opgenomen. Dat melden meerdere bronnen in Frankrijk, waaronder L'Équipe.

PSG-debuut lonkt nu echt voor Ramos: is het in Manchester zover?
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
PSG
PSG

Zo is voor Ramos witte rook nabij. Door blessureleed wacht de 35-jarige Spanjaard nog altijd op zijn eerste optreden voor de Franse grootmacht. De ervaren centrumverdediger kwam in de voorbije zomer transfervrij over van Real Madrid en kon door onder andere kuitproblemen de verwachtingen nog niet waarmaken in Parijs.

Ramos sloot in november pas voor het eerst aan bij de groepstraining en zou nu klaar zijn voor speelminuten. Het is onwaarschijnlijk dat Mauricio Pochettino de routinier woensdagavond laat starten in wat voor PSG nog een heel belangrijke wedstrijd is. De ploeg van Pochettino staat in Groep A tweede achter Manchester City en kan nog ingehaald worden door Club Brugge.

Ondanks het positieve nieuws over Ramos zijn er nog zorgen bij PSG op weg naar de clash met City. Kylian Mbappé zou grieperig zijn geworden na het competitieduel met Nantes van afgelopen zaterdag (3-1) en heeft maandag niet meegetraind bij de club van Georginio Wijnaldum.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
6
4
0
2
18-10
+8
12
2
PSG
6
3
2
1
13-8
+5
11
3
RB Leipzig
6
2
1
3
15-14
+1
7
4
Club Brugge
6
1
1
4
6-20
-14
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.