Geduld rond Ramos raakt op: 'PSG denkt aan contractontbinding'

Reacties

De twijfels over de toekomst van Sergio Ramos worden groter. Volgens bronnen in Frankrijk zijn er bij Paris Saint-Germain veel zorgen over de fysieke problemen van de 35-jarige Spanjaard.

Geduld rond Ramos raakt op: 'PSG denkt aan contractontbinding'
© Pro Shots

Volgens de officiële lezing kampt Ramos met een kuitblessure, maar volgens verschillende media in Spanje en Frankrijk is er meer aan de hand. Het is in ieder geval een feit dat de routinier in vier maanden nog geen wedstrijd heeft kunnen spelen voor zijn nieuwe club. Zijn debuut voor PSG is ook niet aanstaande, trainer Mauricio Pochettino weet dat hij voorlopig nog geen beroep kan doen op de centrumverdediger.

Le Parisien meldt dat er binnen PSG steeds meer ongeduld is. De clubleiding zou overwegen het eenjarige contract van Ramos in overleg met de speler te ontbinden, zodat er ook geen valse hoop meer is bij beide partijen.

Technisch directeur Leonardo ontkende vrijdag na de 2-1 zege van PSG op Lille nog dat de club verrast is door de ernst van de blessure van Ramos. 'We wisten dat hij een probleem had, dus we zijn niet verrast', aldus Leonardo, die stelde dat Spaanse media bewust onrust proberen te creëren rond de voormalige Real Madrid-captain. Bij Real vertrok Ramos vorige zomer nadat er geen akkoord werd bereikt over een contractverlenging. Real wilde bij die onderhandelingen mede vanwege blessureproblemen tijdens vorig seizoen niet erg ver gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.