Opsteker voor Wijnaldum: eerste basisplek sinds vijf weken

Reacties

Georginio Wijnaldum staat vrijdag zoals verwacht in de basis bij Paris Saint-Germain. De dertigjarige middenvelder krijgt de kans in de wedstrijd tegen Lille. Het is voor het eerst sinds 22 september dat trainer Mauricio Pochettino Wijnaldum laat starten.

Opsteker voor Wijnaldum: eerste basisplek sinds vijf weken
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 1
Lille
Lille

De basisplek voor Wijnaldum werd al aangekondigd door de Franse media. Nu Marco Verratti moet toekijken door een heupblessure ontstaat er een plek voor Wijnaldum. Tegen Lille vormt de Nederlander met Danilo Pereira en Idrissa Gueye het middenveld. In de afgelopen weken moest Wijnaldum het met invalbeurten doen.

Wijnaldum sprak onlangs al de hoop uit dat hij zijn situatie in Parijs snel kan omdraaien. Bij Liverpool was hij immers jarenlang vaste keus. Dat dit bij PSG nog niet zo is, zorgt ervoor dat L'Equipe donderdag in een groot verhaal schreef dat het tijd wordt dat hij zich eindelijk bewijst. 'De Nederlandse middenvelder stelt teleur sinds zijn komst naar PSG en moet nu profiteren van de absentie van Marco Verratti en creativiteit brengen in het Parijse spel.'

Ook Lionel Messi en Neymar staan in de basis bij PSG. Ángel Di María vergezelt de sterren voorin nu Kylian Mbappé ontbreekt vanwege een blessure. Gianluigi Donnarumma verdedigt het doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Wijnaldum is bij PSG gehaald voor een positie die niet meer bestaat'
Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.