Paris Saint-Germain heeft Ramos binnen

Reacties

Na zestien jaar Real Madrid heeft Sergio Ramos een nieuwe club gevonden: de verdediger heeft zijn overstap naar Paris Saint-Germain afgerond. Hij tekent voor twee jaar in de Franse hoofdstad.

Paris Saint-Germain heeft Ramos binnen
© Pro Shots

Lange tijd onderhandelde Ramos met Real over een nieuw contract, maar de aanvoerder kwam er uiteindelijk niet uit met de club. Half juni brachten ze gebroederlijk naar buiten dat de clublegende zou gaan vertrekken. Ramos nam vervolgens op emotionele wijze afscheid van de supporters en gaf daarbij nog maar eens aan dat hij eigenlijk helemaal niet had willen vertrekken.

Toch is het zover gekomen. Na 671 officiële wedstrijden voor Real gaat Ramos nu de clubkleuren van PSG verdedigen. In Parijs is hij, met enige vertraging, de opvolger van Thiago Silva. De Braziliaan vertrok in de zomer van 2020 naar Chelsea en werd niet een-op-een vervangen. Met Ramos heeft de club nu weer een ervaren kracht die leiding kan geven aan de defensie.

In de Franse hoofdstad wordt Ramos onder anderen herenigd met oud-ploeggenoten Keylor Navas en Ángel Di María. PSG is zeer actief op de transfermarkt, dinsdag werd ook de komst van Achraf Hakimi afgerond. Daarvoor maakte de club al bekend dat Georginio Wijnaldum transfervrij overkomt. Daarnaast is PSG bezig met Gianluigi Donnarumma, de goalie van Italië komt eveneens gratis naar Parijs. Momenteel keept hij nog op het EK, Italië speelt in de finale tegen Engeland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.