Chelsea dendert door en pikt ook transfervrije Thiago Silva op

Reacties

Thiago Silva (35) vervolgt zijn carrière zoals verwacht bij Chelsea. De Braziliaanse verdediger was na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain transfervrij en wordt in Londen nu ploeggenoot van onder anderen Hakim Ziyech.

Chelsea dendert door en pikt ook transfervrije Thiago Silva op
© Pro Shots

Thiago Silva bevestigde na afloop van de verloren Champions League-finale tegen Bayern München nog maar eens wat er al heel lang aan zat te komen: na acht jaar bij Paris Saint-Germain was zijn Franse avontuur ten einde, aangezien zijn contract niet werd verlengd door de club. De vraag was alleen waar hij zijn carrière zou vervolgen. Fiorentina wilde in zee met Thiago Silva, maar al snel bleek dat Chelsea de beste papieren had. Dat is nu bevestigd: de Braziliaan tekent voor één jaar bij The Blues met een optie voor nog een jaar.

Daarmee heeft manager Frank Lampard wéér een nieuwe versterking binnen. Eerder werden Ziyech, Timo Werner en Ben Chilwell al binnengehengeld, terwijl de komst van Bayer Leverkusen-pareltje Kai Havertz er eveneens aan zit te komen. Ook verzekerde Chelsea zich van de komst van Malang Sarr, maar de 21-jarige verdediger wordt eerst nog een jaar verhuurd. Waar hij wordt gestald, is nog niet bekend.

'Ik ben heel blij om voor Chelsea te gaan spelen en ook verheugd dat ik voor dit leuke team van Frank Lampard ga spelen. Ik ben hier om voor de prijzen te spelen en hoop snel de fans te mogen ontmoeten op Stamford Bridge', zo klonken de eerste woorden van Silva in dienst van Chelsea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.