Lahoz stuurt Sampaoli al na kwartier weg tijdens bekerduel Sevilla

Reacties

Antonio Mateu Lahoz heeft woensdag opnieuw de schijnwerpers op zich gevestigd. De scheidsrechter uit Spanje stuurde tijdens de bekerwedstrijd van Sevilla op bezoek bij Linares trainer Jorge Sampaoli al na een kwartier weg.

Lahoz stuurt Sampaoli al na kwartier weg tijdens bekerduel Sevilla
© Pro Shots
Linares Deportivo
Linares Deportivo
0 - 5
Sevilla
Sevilla

Er was nog niet veel gebeurd in het duel in het toernooi om de Copa del Rey toen Lahoz besloot om de trainer van Sevilla van het veld te sturen. Sampaoli leek al eerder aanmerkingen te hebben gehad op de arbitrage, want de scheidsrechter gaf hem aanvankelijk de gele kaart. Al snel volgde de rode prent nadat Sampaoli niet ophield met klagen.

Lahoz kreeg de afgelopen weken al veel aandacht door de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië die hij leidde op het WK. De Spanjaard deelde dertien gele kaarten uit en liet er ook een paar op zak, waarna hij op oudejaarsdag in La Liga ook nog elf gele en twee rode kaarten uitdeelde tijdens Barcelona-Espanyol.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.