Kritiek op Özil: 'Mesut moet zich eens concentreren op zijn werk'

Reacties

Mesut Özil is dit seizoen nog ver verwijderd van zijn topvorm. Op de officiële tv-zender van de club heeft Fenerbahçe-voorzitter Ali Koç de Duitse vedette op zijn plek gezet.

Kritiek op Özil: 'Mesut moet zich eens concentreren op zijn werk'
© Pro Shots

Özil stapte afgelopen zomer definitief over naar Fenerbahçe, dat de spelmaker het half jaar daarvoor al huurde van Arsenal. Zijn komst werd in Istanbul met groot gejuich ontvangen, maar na de mindere resultaten van de laatste weken trapt Koç op de rem. De voorzitter ergert zich aan het feit dat Özil druk is met randzaken, zoals het uitbreiden van zijn eigen merken.

'Hij moet zijn zakelijke aangelegenheden opzij zetten en zich meer concentreren op hoe hij kan bijdragen aan Fenerbahçe', zegt Koç op het clubkanaal. 'Iedereen weet tot welke wonderen een goede Mesut in staat is. Ook Vítor Pereira moet meer uit Mesut halen. Het probleem is niet zo groot als in de media wordt gezegd, maar Mesut is gewoon ongelukkig omdat hij niet niet veel speelt.'

Özil kwam dit seizoen tot negen competitieduels voor Fenerbahçe. Daarin was de Duitser goed voor drie doelpunten en een assist.

Spelersprofiel

M. Özil


Geboortedatum:
15 oktober 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Gelsenkirchen
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
76 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.