Wisselrel: Özil reageert zich af op flesjes water

Reacties

Mesut Özil deed donderdagavond in negatieve zin van zich te spreken door woedend te reageren op zijn wissel in het Europa League-duel van Fenerbahçe met Antwerp FC.

Wisselrel: Özil reageert zich af op flesjes water
© Pro Shots
Fenerbahçe
Fenerbahçe
2 - 2
Antwerp
Antwerp

De wereldkampioen van 2014 moest vlak na de 2-2 van Pieter Gerkens het veld ruimen van trainer Vítor Pereira. Erg te spreken over het besluit van de coach was Özil niet. De spelmaker reageerde zich af op enkele waterflesjes.

Pereira reageerde na afloop op de persconferentie uiterst nuchter op de uitbarsting van Özil. 'Ik vond dat we op dat moment vers bloed nodig hadden. Mesut deed het goed en is ook erg sterk aan de bal, maar vandaag hadden we moeite om aan de bal te blijven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Fenerbahçe stelde juist voor avonden als donderdag alles in het werk om Özil in te lijven. Voorlopig presteert de meervoudige Turkse kampioen dramatisch in de Europa League; Eintracht Frankfurt en Olympiakos Piraeus hebben respectievelijk vijf en vier punten meer.

De 32-jarige Özil tekende begin dit jaar voor de Turkse topclub nadat hij tijdens zijn laatste periode bij Arsenal totaal niet meer aan de bak was gekomen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Europa League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Eintracht Frankfurt
6
3
3
0
10-6
+4
12
2
Olympiakos Piraeus
6
3
0
3
8-7
+1
9
3
Fenerbahçe
6
1
3
2
7-8
-1
6
4
Antwerp
6
1
2
3
6-10
-4
5
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fenerbahçe
Meer over Fenerbahçe
Meer M. Özil
Meer over M. Özil
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.