'Koulibaly vreest hetzelfde lot als Higuaín en zegt Juventus af'

Reacties

Juventus zag in Kalidou Koulibaly de gedroomde defensieve partner van Matthijs de Ligt, maar door die plannen kan een streep. De Senegalees international heeft geen trek in een overstap naar Turijn.

'Koulibaly vreest hetzelfde lot als Higuaín en zegt Juventus af'
© Pro Shots

Volgens de Napolitaanse krant Il Mattino heeft Koulibaly aan Juventus laten weten dat hij niet geïnteresseerd is in een dienstverband bij De Oude Dame. De dertigjarige verdediger vreest hetzelfde lot als Gonzalo Higuaín, die zes jaar geleden voor liefst negentig miljoen euro de overstap maakte van Napoli naar Juve. Vanwege de sterke rivaliteit tussen beide clubs is de Argentijnse aanvaller sindsdien persona non grata in Napels.

Daar heeft Koulibaly, die nog over een eenjarig contract beschikt, geen zin in. President Aurelio De Laurentiis zou ondertussen veertig miljoen euro verlangen voor de verdediger, die zijn contract weigert te verlengen. Blijft Koulibaly Napoli deze transferwindow trouw, dan wandelt hij volgende zomer gratis de deur uit in het Stadio Diego Armando Maradona. 

Naar verluidt is ook Barcelona in de markt voor Koulibaly, maar de directie van de Catalaanse topclub heeft vooralsnog niet doorgepakt. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer K. Koulibaly
Meer over K. Koulibaly
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.