'Juve gaat na Atalanta-deal voor superdefensie met De Ligt en Koulibaly'

Reacties

Juventus heeft volgens Italiaanse media grote plannen met de miljoenen die het incasseert voor Merih Demiral. Nu de Turkse verdediger de definitieve overstap maakt naar Atalanta Bergamo, richt de grootmacht uit Turijn de pijlen op Napoli-steunpilaar Kalidou Koulibaly.

'Juve gaat na Atalanta-deal voor superdefensie met De Ligt en Koulibaly'
© Pro Shots

Koulibaly prijkt zaterdagochtend op de voorpagina van La Gazetta dello Sport, dat schrijft dat Juventus een offensief is gestart om een superdefensie samen te stellen waarin de Senegalese international aan de zijde staat van Matthijs de Ligt. Dat er nu twintig miljoen euro richting Turijn komt, omdat Atalanta vrijdag de optie tot koop op Demiral heeft gelicht, komt daarbij goed van pas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met die miljoenen hoopt Juventus nu Koulibaly te kunnen losweken bij Napoli. De bijna 31 jaar oude verdediger geldt al jaren als een van de beste spelers op zijn positie in de Serie A en is met Napoli al tijden in gesprek over het verlengen van zijn volgend jaar aflopende contract. Vooralsnog weigert Koulibaly akkoord te gaan met een salarisverlaging, waardoor een vertrek dreigt.

Napoli kan door de korte duur van het contract niet meer de hoofdprijs voor Koulibaly vragen. Naar verluidt is er voor veertig miljoen euro zaken te doen met voorzitter Aurelio De Laurentiis. De vraag is of de excentrieke preses zijn topverdediger aan een concurrent wil verkopen. Ook Barcelona wordt al tijden gelinkt aan Koulibaly, maar de Catalanen hebben meer opties.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer K. Koulibaly
Meer over K. Koulibaly
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.