Kluivert lijkt Arsenal te kunnen vergeten na langer verblijf Mkhitaryan

Reacties

AS Roma heeft het huurcontract met Henrikh Mkhitaryan met een jaar verlengd. Het langere verblijf van de 31-jarige Armeniër lijkt een streep te zetten door een transfer van Justin Kluivert.

Kluivert lijkt Arsenal te kunnen vergeten na langer verblijf Mkhitaryan
© Pro Shots

Mkhitaryan wordt sinds september door Arsenal verhuurd aan AS Roma, dat erg tevreden is met de aanvallende middenvelder. In negentien duels was hij goed voor zes doelpunten en vier assists. Al in een eerder stadium lieten beide partijen weten met elkaar verder te willen en Italiaanse media meldden dat Kluivert hier ook een rol in kon spelen.

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Kluivert én Mkhitaryan, zou aanvankelijk zijn zinnen hebben gezet op een ruildeal. Kluivert zou naar Arsenal moeten verkassen en dan zou Mkhitaryan de omgekeerde weg bewandelen. Uiteindelijk hebben Arsenal en Roma elkaar echter gevonden in een nieuwe huurperiode tot de zomer van 2021. 'Ik ben erg blij met mijn langere verblijf, want ik heb nog steeds dingen die ik hier graag wil bereiken.'

Mkhitaryan staat sinds de zomer van 2018 onder contract bij Arsenal, dat hem als deel van de Alexis Sánchez-transfer overnam van Manchester United. Eerder speelde hij voor Pyunik, Metallurg Donetsk, Shakhtar Donetsk en Borussia Dortmund. Ook kwam hij 86 keer uit voor het nationale elftal van Armenië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer H. Mkhitaryan
Meer over H. Mkhitaryan
Meer J. Kluivert
Meer over J. Kluivert
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.