Roma-trainer wil Kluivert niet kwijt: 'Hij kan zo goed als zijn vader worden'

Reacties

Justin Kluivert wordt in Italiaanse media deze week in verband gebracht met een transfer naar Arsenal, maar AS Roma-trainer Paulo Fonseca hoopt van harte dat de Oranje-international in de Italiaanse hoofdstad blijft.

Roma-trainer wil Kluivert niet kwijt: 'Hij kan zo goed als zijn vader worden'
© Pro Shots

La Gazzetta dello Sport schreef afgelopen weekend dat Roma en Arsenal een ruildeal zouden overwegen met Kluivert en Henrikh Mkhitaryan. Fonseca hoopt echter dat Kluivert gewoon bij Roma blijft. 'Justin is één van de jonge spelers waar Roma een toekomst mee wil gaan bouwen', vertelt de coach in gesprek met het Portugese Publico.

'Hij is een ander type speler dan zijn vader. Patrick was een geweldige speler, een fantastische spits, maar Justin heeft alles in zich om net zo goed te worden', stelt Fonseca, die dit Serie A-seizoen vrijwel altijd een basisplaats inruimde voor de Nederlander, als die fit was. Rond de jaarwisseling ontbrak Kluivert immers met een hamstringblessure.

De 21-jarige aanvaller, die in 2018 de overstap van Ajax naar Italië maakte, heeft in Rome nog een contract tot medio 2023.

In november spraken we met Justin Kluivert over zijn tweede seizoen bij AS Roma
Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer J. Kluivert
Meer over J. Kluivert
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.