Rampjaar Zaniolo krijgt klein beetje glans met uitverkiezing

Reacties

Nicolò Zaniolo gaat met een prijs op zak het nieuwe jaar in. De pechvogel van AS Roma kreeg de meeste stemmen in de clubverkiezing voor Doelpunt van het Jaar. Op 22 juli 2020 was Zaniolo op mooie wijze trefzeker in de competitiewedstrijd tegen SPAL, kort daarvoor was hij hersteld van een zware kruisbandblessure. Enkele maanden later sloeg het noodlot echter weer toe.

Rampjaar Zaniolo krijgt klein beetje glans met uitverkiezing
© Pro Shots

Zaniolo raakte aan het begin van 2020 zwaar geblesseerd aan zijn knie, maar miste door de uitbraak van het coronavirus relatief weinig wedstrijden. Na een herstelperiode van bijna tweehonderd dagen maakte hij het laatste deel van het seizoen 2019/20 mee, waarin hij dus een beauty maakte tegen SPAL. De nog altijd maar 21-jarige Italiaan rondde een solo die hij op eigen helft begon op rustige wijze af.

Vol goede moed begon Zaniolo aan het nieuwe seizoen, maar tegen het Nederlands elftal ging het opnieuw mis voor de middenvelder. In de Nations League-wedstrijd in Amsterdam moest Zaniolo zich vlak voor rust laten vervangen, later werd een nieuwe zware kruisbandblessure bevestigd. Zodoende heeft Zaniolo dit seizoen nog geen speelminuten gemaakt namens AS Roma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.