Keeper scoort op aangeven van Dani Alves: 'Ik kon het niet geloven'

Reacties

De Mexicaanse competitiewedstrijd tussen Deportivo Toluca en Pumas UNAM kende in de nacht van zaterdag op zondag een opvallende ontknoping. Diep in de blessuretijd maakte Pumas-doelman Julio González de 2-2.

Keeper scoort op aangeven van Dani Alves: 'Ik kon het niet geloven'

In minuut 97 legde Dani Alves aan voor een hoekschop vanaf de linkerkant. Na zijn indraaiende voorzet tekende González met een kopbal bij de eerste paal aan voor zijn allereerste doelpunt als prof. Na afloop was hij euforisch.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik probeerde de bal zo hard mogelijk te raken', blikte de doelman in gesprek met TUDN terug op het doelpunt. 'Na het raken van de bal sloot ik eventjes mijn ogen. Ik hoorde daarna dat het een doelpunt was en ik kon het niet geloven. Ik was er enorm blij mee. Het is de droom van iedere keeper om een keer te scoren.'

Het doelpunt was niet alleen een opsteker voor González, maar ook voor Alves. De routinier kende een moeizame start bij Pumas: Mexicaanse media vroegen zich af of hij het tempo nog aankan. Hij werd deze maand ook buiten de selectie van de Braziliaanse nationale ploeg gelaten. In de laatste twee competitieduels gaf Alves echter een assist. Na veertien wedstrijden staat Pumas op de vijftiende plek in Mexico.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.