Karsdorp valt in bij oefenzege Roma op RKC, Seuntjens mist penalty

Reacties

RKC Waalwijk heeft donderdagmiddag in een oefenduel met 3-0 verloren van AS Roma. Mats Seuntjens (foto, archiefbeeld) miste een strafschop voor zijn nieuwe club, Rick Karsdorp deed een helft mee bij de Romeinen.

Karsdorp valt in bij oefenzege Roma op RKC, Seuntjens mist penalty
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
3 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Karsdorp kwam na rust in de ploeg voor Stephan El Shaarawy, die Roma in de negentiende minuut op een 2-0 voorsprong had gezet op aangeven van Nicolò Zaniolo. Bij de openingstreffer van Tammy Abraham in de derde minuut verzorgde El Shaarawy juist de assist.

Met Karsdorp in de ploeg maakte Zaniolo er vlak na rust ook 3-0 van, nu was Abraham de man die de goal voorbereidde. Dat de Nederlandse rechtsback een helft mee deed, maakt duidelijk dat hij weer volledig meetelt bij Roma nadat hij eerder nog in een conflict verkeerde met de club.

Het is nog afwachten of Karsdorp bij Roma blijft na de uithaal van Mourinho. Bij RKC deed met Seuntjens een speler mee die onlangs al wel van club verwisselde. De van Fortuna Sittard overgekomen aanvaller had zijn eerste officieuze treffer kunnen maken, maar zag zijn strafschop via de lat uit het doel blijven.

Roma en RKC werken toe naar de hervatting van de competitie. De Romeinen, waar Georginio Wijnaldum op de weg terug is, spelen hun eerste Serie A-wedstrijd op woensdag 4 januari tegen Bologna. De Brabanders spelen op 7 januari in de Eredivisie tegen SC Heerenveen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.