Furieuze Mourinho sloopt Karsdorp: 'Hij verraadde al zijn ploeggenoten'

Reacties

Rick Karsdorp lijkt zijn krediet bij AS Roma te hebben verspeeld. De rechtervleugelverdediger viel woensdagavond in tijdens het duel met Sassuolo en maakte niet bepaald indruk. Na afloop zou trainer José Mourinho hem hard terecht hebben gewezen.

Furieuze Mourinho sloopt Karsdorp: 'Hij verraadde al zijn ploeggenoten'
Sassuolo
Sassuolo
1 - 1
AS Roma
AS Roma

De oefenmeester was na afloop van het gelijke spel furieus. Niet vanwege het weggeven van de zege, maar doordat hij zich stoorde aan een speler. 'De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen. Een fout hoort bij het spel, maar ik had zestien spelers op het veld en vond er één niet leuk', vertelde Mourinho in de persconferentie.

Volgens Corriere dello Sport gaat het om Karsdorp. 'De speler die teleurstelde vanwege zijn houding is Karsdorp. Hij viel in, maar kwam niet in de wedstrijd. Hij verloor duels, verkwanselde voorzetten en verdedigde niet goed op de vleugel', schreef het Italiaanse medium.

'Na het einde van de wedstrijd kwam Mourinho de kleedkamer in en liet hij al het personeel vertrekken', vervolgde de sportkrant. In aanwezigheid van enkel zijn ploeggenoten zou Karsdorp de volle laag gekregen hebben. 'Mourinho sprak op zeer harde toon en uitte al zijn teleurstelling in hem over zijn houding op het veld.'

De oefenmeester zelf wilde na afloop niet vertellen om welke speler het ging, maar openbaarde wel de boodschap die hij hem mee had gegeven. 'Ik zei de speler dat hij in januari maar een ander team moest gaan zoeken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.