Karsdorp is terug bij AS Roma: meeting met Mourinho uitgesteld

Reacties

Rick Karsdorp heeft zich weer gemeld bij AS Roma. De kou met José Mourinho is echter nog allesbehalve uit de lucht: een meeting met de clubleiding en de trainer is uitgesteld.

Karsdorp is terug bij AS Roma: meeting met Mourinho uitgesteld
© Pro Shots

Het verhaal van Karsdorp is inmiddels bekend. De Nederlander kreeg het aan de stok met trainer Mourinho, die hem na een slechte invalbeurt tegen Sassuolo een verrader noemde. Karsdorp raakte uit de gratie en liet de oefentrip naar Japan aan zich voorbij gaan. Ondanks een doktersbriefje besloot Roma hem volgens La Gazzetta dello Sport een boete te geven. Naar verluidt ook omdat Karsdorp niet in Nederland verbleef tijdens de trip, maar in het buitenland vakantie vierde.

Maandag werd Karsdorp weer verwacht op het trainingscomplex. De vleugelverdediger meldde zich ook, maar heeft volgens Corriere dello Sport nog altijd niet gesproken met Mourinho en/of de clubleiding. Het was de verwachting dat de betrokken partijen maandag direct om tafel zouden gaan, maar volgens de Italiaanse krant is dat niet gebeurd.

Mourinho keerde zondagavond al terug in Rome. De coach weigerde toen om vragen te beantwoorden, maar reageerde wel toen de naam Karsdorp viel. 'Je kent me toch?', knipoogde Mourinho, daarmee suggererend dat de Nederlander zeker niet in zijn plannen is teruggekeerd. Volgens Italiaanse media zetten Roma én Karsdorp in op een transfer in januari.

Roma vertrekt donderdag op trainingskamp naar de Algarve, waar onder meer een oefenduel met RKC Waalwijk op het programma staat. Het is nog onduidelijk of Karsdorp mee in het vliegtuig stapt.

Spelersprofiel

R. Karsdorp


Geboortedatum:
11 februari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Schoonhoven
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
AS Roma
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.