Soap rondom Karsdorp duurt voort: Roma stuurt nieuwe uitnodiging

Reacties

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Rick Karsdorp ligt. Volgens de laatste berichtgeving verwacht AS Roma de rechtervleugelverdediger maandag gewoon op de training.

Soap rondom Karsdorp duurt voort: Roma stuurt nieuwe uitnodiging
© Pro Shots

Het verhaal van Karsdorp is inmiddels bekend. De Nederlander kreeg het aan de stok met trainer José Mourinho, die hem een verrader noemde. Karsdorp raakte uit de gratie en liet de oefentrip naar Japan aan zich voorbij gaan. Ondanks een doktersbriefje besloot Roma hem volgens La Gazzetta dello Sport een boete te geven. Naar verluidt ook omdat Karsdorp niet in Nederland verbleef tijdens de trip, maar in het buitenland vakantie vierde.

Roma hervat maandag de training in Trigoria en volgens Il Tempo wordt ook Karsdorp verwacht. Het is echter de vraag of de voormalig Feyenoorder ook daadwerkelijk komt opdagen. De verwachting is dat Karsdorp niet op de uitnodiging ingaat en de training laat schieten. Ondertussen heeft Roma de speler in de etalage gezet. De club zou tien miljoen euro verlangen voor Karsdorp, maar dat is onder meer Juventus vooralsnog te gortig.

Roma vertrekt donderdag op trainingskamp naar de Algarve, waar onder meer een oefenduel met RKC Waalwijk op het programma staat. Het is nog onduidelijk of Karsdorp mee in het vliegtuig stapt.

Spelersprofiel

R. Karsdorp


Geboortedatum:
11 februari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Schoonhoven
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
AS Roma
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.