'Roma straft Karsdorp voor laten schieten trainingskamp'

Reacties

AS Roma heeft Rick Karsdorp naar verluidt gestraft voor het missen van de trip naar Japan. Het is het volgende hoofdstuk van het hoofdpijndossier.

'Roma straft Karsdorp voor laten schieten trainingskamp'
© Pro Shots

Volgens La Gazetta dello Sport heeft Roma de Nederlandse rechtsback een boete opgelegd. De Italiaanse club heeft schijnbaar geen boodschap gehad aan de doktersverklaring van Karsdorp, die vanwege psychologische problemen zich niet in staat stelde mee te gaan. Naar verluidt ook omdat Karsdorp niet in Nederland verbleef tijdens de trip, maar in het buitenland vakantie vierde.

Karsdorp achtte zich niet in staat vanwege de verstoorde relatie met trainer José Mourinho, die de Nederlander had weggezet als een verrader en daarmee een Romeinse toekomst van de rechtsback in twijfel had getrokken.

Een winterse transfer van Karsdorp lijkt de oplossing voor de uitzichtloze situatie. De Romeinse club wil definitief af van de rechtsback. Ondertussen wordt gekeken naar alternatieven, waarbij naast Alvaro Ordiozola ook de naam Jarrad Branthwaite is gevallen. De Engelse verdediger is dit seizoen verhuurd aan PSV door Everton, dat hem door een gebrek aan speeltijd eerder kan weghalen uit Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.