Italiaanse media zien 'onvermijdelijke breuk' na nieuw hoofdstuk in Karsdorp-perikelen

Reacties

Het laatste woord over de situatie van Rick Karsdorp bij AS Roma is nog lang niet gezegd. Zondag stonden Italiaanse media opnieuw stil bij de gevolgen van een spijkerharde uithaal van coach José Mourinho.

Italiaanse media zien 'onvermijdelijke breuk' na nieuw hoofdstuk in Karsdorp-perikelen
© Pro Shots

De Portugees haalde na het teleurstellende duel met Sassuolo van elf dagen geleden keihard uit naar de voormalige Feyenoord-verdediger. Hij zou met zijn onprofessionele houding zijn medespelers zelfs verraden hebben, meende de Portugees over de invalbeurt van Karsdorp.

De uitlatingen werden flink opgepikt door de Italiaanse media. Hoewel Mourinho de naam van Karsdorp niet uitgesproken zou hebben, was voor zijn medespelers en de media kraakhelder dat het om de Nederlander ging.

Volgens Sky Sport Italia, voebalverslaggever Gianluca di Marzio en La Corriere dello Sport had Karsdorp, die na de uitlatingen van Mourinho ook al boze fans op zijn stoep kreeg, zich zondag moeten melden voor een training. Dat zou de Nederlander niet gedaan hebben. AS Roma zal op korte termijn vertrekken voor een trip naar Japan, maar de kans dat Karsdorp mee zal reizen is klein.

De Nederlander vertrok na de perikelen immers naar Nederland. Ondertussen heeft hij nog een contract tot medio 2025. Mourinho, die in zijn tirade liet weten dat Karsdorp maar een andere club moest zoeken, zou ondertussen zijn zinnen op een vervanger gezet hebben. Juventus zou op zijn beurt Karsdorp weer graag overnemen. De media zien het nieuwe hoofdstuk van zondag daarom als de aanloop naar 'een onvermijdelijke breuk'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.