'Ontploffing Mourinho drijft Karsdorp mogelijk in de armen van Juventus'

Reacties

Rick Karsdorp wordt in verband gebracht met een binnenlandse overstap in Italië. Volgens La Gazzetta dello Sport houdt Juventus de situatie van de rechtervleugelverdediger van AS Roma nauwlettend in de gaten.

'Ontploffing Mourinho drijft Karsdorp mogelijk in de armen van Juventus'
© Pro Shots

Karsdorp zou deze week zijn krediet hebben verspeeld bij trainer José Mourinho, die de Nederlander naar verluidt de volle laag gaf. 'De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen. Een fout hoort bij het spel, maar ik had zestien spelers op het veld en vond er één niet leuk', foeterde Mourinho vervolgens op de persconferentie.

In Italiaanse media weten ze dat die woorden waren gericht aan het adres van Karsdorp, die op weg lijkt naar de uitgang in Stadio Olimpico. Volgens La Gazzetta dello Sport probeert Roma de breuk echter nog te lijmen. Lukt dat niet, dan luisteren de hoofdstedelingen naar biedingen van zo'n zeventien miljoen euro. De roze sportkrant weet dat Juventus, dat op zoek is naar vers bloed op de rechterflank, hoopt te profiteren.

Volgens La Gazzetta zou de entourage van Karsdorp de onderhandelingen met de gevallen grootmacht al hebben opgestart. De krant maakt melding van een mogelijke verhuurperiode.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.