'Juventus haalt bezem door het middenveld na komst Pogba'

Reacties

Nu het een kwestie van tijd is voordat Juventus de terugkeer van Paul Pogba officieel maakt, is het voor de clubleiding in Turijn tijd om schoon schip te maken. Van alle middenvelders in de selectie is alleen Manuel Locatelli zeker van zijn toekomst.

'Juventus haalt bezem door het middenveld na komst Pogba'
© Pro Shots

Dat meldt Tuttosport. De in Turijn gezetelde sportkrant is doorgaans goed op de hoogte van de transferzaken bij Juventus en schrijft dat de komst van Pogba, die donderdag in het bijzijn van zijn advocaat de laatste formaliteiten voor zijn terugkeer naar De Oude Dame afrondde, het begin is van een complete renovatie van het middenveld. Adrien Rabiot, Arthur, Aaron Ramsey, Weston McKennie en Denis Zakaria mogen allemaal weg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Rabiot is de meeste belangstelling. De Franse international heeft de clubleiding al laten weten dat hij wil vertrekken en lijkt zijn loopbaan te vervolgen in de Premier League. Chelsea, Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur hebben volgens La Gazzetta dello Sport allemaal belangstelling, waarbij Chelsea de beste papieren heeft door de aanwezigheid van Thomas Tuchel. Rabiot werkte met hem samen bij Paris Saint-Germain.

Arthur en Ramsey liggen minder goed in de markt. De Braziliaan leek in de winter op weg naar Arsenal, maar die deal ging niet door. De Welshman is met Juve in gesprek over het ontbinden van zijn contract, zodat hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club met Cardiff City als mogelijke bestemming. McKennie en Zakaria hebben met langlopende contracten minder reden om te vertrekken, maar mogen bij een goed bod ook weg.

De Ligt & Di María
Zo staat er nog heel wat te gebeuren op transfergebied bij Juventus. Ook de toekomst van Matthijs de Ligt is voer voor speculatie. Donderdag bracht Sky Sports de Oranje-international in verband met Chelsea. De 22-jarige verdediger kan er ook voor kiezen zijn tot 2024 lopende contract te verlengen. 'Er worden momenteel gesprekken gevoerd en als het moment daar is, dan beslis ik of ik ga verlengen of dat ik verder wil kijken.'

Daarnaast is Juve zelf nog bezig met het versterken van de aanval, waarbij Ángel Di María niet langer een optie zou zijn. Volgens La Gazetta dello Sport was het geduld van de clubleiding op. De 34-jarige Argentijn weigerde een knoop door te hakken over zijn toekomst, nu hij na zijn transfervrije vertrek bij Paris Saint-Germain ook voor Barcelona of een terugkeer naar eigen land kan kiezen. Domenico Berardi van Sassuolo zou nu in beeld komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.