Juventus geeft duidelijk signaal af aan overbodig verklaard drietal

Reacties

Arthur, Adrien Rabiot en Aaron Ramsey zitten niet bij de selectie van Juventus voor de oefentrip naar de Verenigde Staten. Het is volgens Italiaanse media het bewijs dat het drietal mag vertrekken.

Juventus geeft duidelijk signaal af aan overbodig verklaard drietal
© Pro Shots

Eerder deze zomer verschenen daarover ook al berichten, toen duidelijk was dat de terugkeer van Paul Pogba in kannen en kruiken was. De komst van de Franse vedette vergroot de concurrentie op het middenveld, waar Italiaans international Manuel Locatelli ook verzekerd lijkt van een basisplaats.

Rabiot trok eerder deze zomer zelf al de conclusie was dat het beter was te vertrekken en diende volgens L'Equipe een transferverzoek in. Nu zou de Fransman ontbreken om persoonlijke redenen. Arthur is nog geblesseerd, maar speelt geen voorname rol meer in de plannen van trainer Massimiliano Allegri. Dat geldt ook voor Ramsey, die na een huurperiode bij Rangers FC met Juventus in gesprek is over de ontbinding van zijn contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve bovengenoemd drietal ontbreken Federico Chiesea, Kaio Jorge en Mattia De Sciglio nog wegens blessures. Kersverse aanwinst Gleison Bremer zit wel bij de selectie, net als Pogba en de transfervrij van Paris Saint-Germain overgekomen Ángel Di María.

Juventus speelt tijdens het verblijf in Amerika drie oefenduels. Vrijdag wacht Chivas Guadalajara in Las Vegas, op 26 en 30 juli speelt De Oude Dame tegen respectievelijk Barcelona (in Dallas) en Real Madrid (in Los Angeles).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.