Janmaat en Watford per direct uit elkaar

Reacties

Daryl Janmaat en Watford hebben in goed overleg besloten het nog tot medio 2022 lopende contract te ontbinden. De 31-jarige verdediger gaat daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Janmaat en Watford per direct uit elkaar
© Pro Shots

'Ik kijk terug op een mooie tijd bij Watford, maar dit was de juiste beslissing', reageert Janmaat op de website van Wasserman, het bureau dat zijn belangen behartigt. 'Ik ben in juli 31 jaar oud geworden, een leeftijd waarop je nog prima een aantal jaren mee kunt op het hoogste niveau.'

Janmaat speelde sinds de zomer van 2016 voor Watford, dat de verdediger overnam van Newcastle United. 'Spelen in de Premier League is natuurlijk fantastisch', aldus de 34-voudig Oranje-international. 'Ik ben blij dat ik bij zowel Newcastle United als Watford tot bijna 200 wedstrijden in die competitie ben gekomen.'

Afgelopen seizoen degradeerde Watford echter naar het Championship. De oud-verdediger van ADO Den Haag, SC Heerenveen en Feyenoord kan binnen Engeland nog voor een andere club ingeschreven worden, aangezien de deadline voor binnenlandse transfers pas eind van deze week is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Watford
Meer over Watford
Meer Championship
Meer over Championship
Meer D. Janmaat
Meer over D. Janmaat
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.