'Jaloerse' Fellaini ontsnapt na trekken aan weelderige haardos Guendouzi

Reacties

Marouane Fellaini mag dan zijn wilde haren letterlijk zijn verloren zijn, de middenvelder van Manchester United is zijn sluwe harige trekken nog niet verleerd.

'Jaloerse' Fellaini ontsnapt na trekken aan weelderige haardos Guendouzi

Fellaini nam vorige maand afscheid van zijn karakteristieke weelderige haardos. Ogenschijnlijk wordt hij gekweld door jaloezie over spelers die nog wel beschikken over lange haren, zoals Gary Lineker woensdag met een kwinkslag opmerkte in het BBC-programma Match of the Day.

De Engelse oud-international kwam tot die conclusie na het duel met Arsenal (2-2). Fellaini onderscheidde zich woensdag op Old Trafford als invaller door Matteo Guendouzi af te stoppen door hard aan diens haren te trekken. Scheidsrechter Andre Marriner zag af van het bestraffen van deze actie met een rode kaart, maar gaf wel een vrije trap. Daarmee ontsnapte Fellaini. De Engelse bond zal volgens de BBC ook niet meer tot actie overgaan. 

Fellaini is ervaringsdeskundige. In 2016 was hij zelf het slachtoffer, met Leicester City-verdediger Robert Huth als dader. Die trok aan de haren van de Belg die vervolgens reageerde met een elleboogstoot. Ook toen hield de arbiter de kaarten op zak. De Engelse bond liet het incident niet onbestraft. De twee kregen een schorsing voor drie duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.