'Inter op transfermarkt vooral bezig met middenveld'

Reacties

PSV-back Denzel Dumfries wordt al langer gelinkt aan Internazionale en heeft ook de ruimte gekregen om een transfer af te ronden, maar de Italiaanse club lijkt vooral prioriteit te maken van het middenveld. Een dubbele deal moet de bezetting compleet maken.

'Inter op transfermarkt vooral bezig met middenveld'
© Pro Shots

Internazionale is druk aan het onderhandelen met Cagliari, Nahitan Nández is momenteel het transfertarget van de Italiaanse kampioen. De Uruguayaan heeft in twee seizoenen bij Cagliari indruk gemaakt en dus hoopt Inter een deal te sluiten. Volgens La Gazzetta dello Sport zou het gaan om een huurdeal met optie tot koop, Radja Nainggolan zou ook deel uitmaken van de deal.

Spelersprofiel

N. Nández


Geboortedatum:
28 december 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Punta del Este
Nationaliteit
Uruguay
Lengte:
1,72 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Cagliari

De Belgische middenvelder speelde de afgelopen seizoenen op huurbasis bij Cagliari en wil graag terugkeren. Ondanks het volgend jaar aflopende contract van Nainggolan lijkt het opnieuw tot een huurdeal te komen tussen Inter en Cagliari, enige struikelblok is de salarispost die Nainggolan met zich meedraagt. Cagliari wil de middenvelder echter graag hebben, ook omdat middenvelder Marko Rog in de voorbereiding een ernstige knieblessure opliep.

In afwachting van een transfer werkte Dumfries in Nederland een eigen schema af, PSV heeft inmiddels gesproken over de situatie van de back. Inter zou een alternatief hebben voor de Oranje-international, Hector Bellerín van Arsenal wordt ook gelinkt aan de formatie uit Milaan. In Londen hopen ze echter dat de Spaanse back blijft. De transfermarkt is in Italië nog een kleine maand open.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.