PSV overlegt over situatie Dumfries: aansluiten of afwachten?

Reacties

Bij PSV vindt er vandaag (vrijdag) een overleg plaats over de situatie van Denzel Dumfries. De verdediger hoopt deze zomer een uitgaande transfer te maken, maar heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De vraag is nu of het verstandig is hem aan te laten sluiten bij de huidige spelersgroep, die zich voorbereidt op het tweeluik met FC Midtjylland.

PSV overlegt over situatie Dumfries: aansluiten of afwachten?
© Pro Shots

Het verhaal van Dumfries is bekend. De Oranje-international maakte net als Donyell Malen zijn vertrekwens bekend. PSV stemde daarmee in en gaf zaakwaarnemer Mino Raiola de ruimte om met geïnteresseerde buitenlandse partijen te praten. Everton en Internazionale leken op pole position te liggen, maar eind juli is de verdediger nog altijd speler van PSV.

Waar Malen inmiddels zijn droomtransfer naar Borussia Dortmund te pakken heeft, werkt Dumfries een eigen schema af in Nederland. De vraag die nu op tafel ligt is of hij weer gewoon aan kan sluiten bij de groep. De verdediger hoopt nog altijd op een buitenlands avontuur en heeft een flinke achterstand op de rest van de spelersgroep. Bovendien hecht trainer Roger Schmidt veel aan de nieuw gevormde groepsdynamiek. Al zou Dumfries meetrainen met de Eindhovenaren, dan nog komen de wedstrijden tegen FC Midtjylland te vroeg.

Vandaag (vrijdag) wordt zijn situatie besproken. PSV heeft met de komst van Phillipp Mwene al ingespeeld op een mogelijk vertrek en ook Jordan Teze is nog altijd een serieuze kandidaat voor de positie rechtsachter. De aanvoerdersband van Dumfries in inmiddels overgegaan naar Marco van Ginkel.

Engelse media berichtten vandaag dat Everton twijfelt over de komst van Dumfries en inmiddels kijkt naar mogelijke alternatieven.

Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.