Dumfries in beeld bij Everton

Reacties

PSV-verdediger Denzel Dumfries is op de radar verschenen van Everton. Dat de nummer tien van de Premier League uitkomt bij de achttienvoudig Oranje-international is niet vreemd, voormalig PSV-directeur Marcel Brands vertolkt er een belangrijke rol.

Dumfries in beeld bij Everton
© Pro Shots

Als Director of Football heeft Brands invloed op het aan- en verkoopbeleid bij Everton. De club uit Liverpool zou Dumfries een gewenste uitdaging kunnen bezorgen. De aanvoerder van de Eindhovenaren maakte geen geheim van zijn wens graag een stap hogerop te maken. Zijn vorige management had in het verleden ook al contact met Everton.

Bij PSV loopt het contract van Dumfries nog door tot medio 2023, dus Everton zal wel over de brug moeten komen met een transfersom.

De 25-jarige Dumfries stapte in 2018 van SC Heerenveen over naar PSV. Daarvoor kwam hij ook uit voor Sparta Rotterdam. Dumfries verblijft momenteel bij het Nederlands elftal, de back is geselecteerd voor het EK. Afgelopen woensdag speelde hij nog de volledige oefeninterland tegen Schotland (2-2) mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.