Inspiratie in MLS: tegenstander voert kunstje wél goed uit

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Charlotte
Charlotte
2 - 2
Columbus Crew

Een schot van de middenlijn bij het MLS-duel tussen Charlotte en Colombus Crew werkte woensdagnacht inspirerend. Waar Eloy Room redding bracht op de poging van de thuisploeg, vloog de bal er een halve minuut aan de andere kant wel in.

De keeper van Charlotte stond ondanks de waarschuwing voor zijn neus toch te slapen, toen een vrije trap van de Armeen Lucas Zelarayán achter hem in het doel plofte. De wedstrijd in North-Carolina eindigde uiteindelijk in 2-2.

Andre Shinyashiki maakte pas in de 94ste minuut gelijk voor Charlotte, nieuwkomer in de MLS.