'Insigne en Napoli op ramkoers: vertrek aanvoerder dreigt'

Reacties

Een vertrek van Lorenzo Insigne (30) bij Napoli dreigt. Als de aanvoerder geen water bij de wijn doet, zet voorzitter Aurelio De Laurentiis hem in de etalage.

'Insigne en Napoli op ramkoers: vertrek aanvoerder dreigt'

Tijdens de contractonderhandelingen is wrijving ontstaan tussen Insigne en De Laurentiis, weet La Gazzetta dello Sport. De watervlugge aanvaller is niet tevreden met het Napolitaanse aanbod van 3,5 miljoen euro en zou inzetten op een jaarsalaris van zes miljoen euro. Op dit moment wil geen van beide partijen zijn standpunt herzien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor De Laurentiis is de maat ondertussen vol. De markante voorzitter is nog altijd boos dat Insigne hem in de steek liet tijdens 'de nacht van de muiterij' en verwijt de aanvoerder dat Napoli plaatsing voor de Champions League misliep. ​​​​​​Beide partijen hopen nog steeds op een nieuwe verbintenis, maar De Laurentiis zou bij een bod van 25 miljoen euro bereid zijn om te luisteren naar andere clubs.

Insigne, een kind van de club, stroomde in 2009 door vanuit de jeugdopleiding. Na verhuurperiodes aan Cavese, Foggia en Pescara maakt hij vanaf 2011/12 deel uit van de selectie. Namens Napoli kwam de Europees kampioen in 397 officiële duels tot 109 doelpunten en 85 assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.